18 år

Det finns en anledning till att jag skriver nu.
Amanda Hellstrand, 18 år och har tagit körkort, på samma dag
Det är obekrivlig skön känsla
Men som tobbe sa: vi har den värsta vintern på 42 år och du fixar körkortet!
Tack för en underbar dag och alla gratulationer.
Nu ska jag knarka lite mer panodil och sova, imorgon blire bil.

Hade bara lust!

Nu våldgästar jag igen!
Kände bara för att skriva lite rader. Vi hade nog världshistoriens kortaste jul lov på exakt 2 veckor och 2 dar, kan man kalla det jullov knappast va? Men det positiva är att vi slutar tidigare i sommar vilket är ganska skönt. Det är mycket på gång nu, mågra av våra vännner börjar fylla 18 och en del har redan hunnit att ta körkort. Grattis till er, shit vad ni kommer få vara fyllecaufförer! Och man längtar ju bara mer och mer tills det är en självs tur att fylla.

Och snart är det faktisk min och mina vänners tur att ta det stora steget. Så idag har vi varit duktiga och tagit en två timmars lång promenad runt i Vadstena för att dela ut ett fint lite kärleksbrev. Lite så romantiskt, ja vi är ganska gulliga.

Ja vad mer ska man skriva, i sommar ja då måste man jobba för att man ska kunna göra lite roliga resor med mera under sommaren och vi är inte sena att planera. Vi har planer på en resa uppåt, en resa lite neråt och en resa ganska långt neråt. Ställena som är tänkta att besöka är Lima, Karlskoga, (antagligen) Smögen eller någon annan sommar ort och Ayia Napa. Vi hoppas på en sommar med mycket resande som då äntligen är möjligt då vi förhoppningsvis har ett körkort!

Nej nu får det räcka och vi har mycket att se fram emot just det nu glömde vi sälen resan glömde vi ju!
Vi hörs eller syns någon dag puss

RSS 2.0