Sommaren är här och allt känns så underbart!

På sommarn ska man dricka coca cola, men vi har gjort mer än bara det. Sommaren började med att Slampan jobbade och även Sagge till viss del medans Braten och Slaktarn låg ute och pressade i den gassande solen om enbart vissade sig i varje dag i de två första veckorna på lovet.

Det belv sedan dags för Braten och Slaktarn att ta sig i kragen och jobba lite. Det gjorde vi med fart i ös regn och skur. Slampan låg på latsidan och Sagge drog till Danmark för att studera fotboll ur en annorlunda vinkel. Vilket ledde till en vinst på hela cupen!

När Sagge kom hem började hon jobba igen och Braten och Slaktarns semester började ta sig fart.

Vi kom redan in i augusti shit det går fort det här håll i er i svängarna nu. 1 augusti = gummibåtsrace i Boxholm vi sökte förgäves efter en gummibåt på Ö&B dom ska ju ha allt men nej det hade dom inte :S Mycket dåligt måste jag säga. Toulose kunde ju faktiskt fixa en gummibåt oss via en polare men vi nappade inte eftersom det skulle bli ca 13 grader och då är det inte kul att stta i en blöt båt då! Men det visade sig bli en toppen dag så vi skyllde på att Toulose och Stammarn var så fula i sina "snygga" pirat hattar inköpta på en polkagris affär  Gränna.

3 augusti satte vi oss i en husbil och åkte ner mot västkusten och Smögen. Och som Bengan skulle sagt Smööööögen för det gör tydligen alla ungdomar som åker dit för att festa galet. Veckan belv till ett äventyr som vi aldirg glömmer.
Veckans låt var Husvagn med Discocrew .

Så nu är vi redan inne i vecka 33 och en vecka kvar av vårat sommarlov. Ja just det när vi kom hem tog vi ju tag i knappen och hade riktigt trevligt. För vem kan inte trycka på knappen med tungan?

Så nu lider alltså sommaren mot sitt slut och ni här även fått ta del i vad vi har gjort. Filmkameran och kamerna har gått för fulla rullar hela sommarn så vi hoppas kunna bjuda på något roligt lite senare.



Så sup och svälj trevligt helg // MammA


RSS 2.0