Att kommentera!

jag borde få lite mer kommentarer och det är ju så att alla inte vet hur man gör när man ska kommentera (ERIK) så det ska jag berätta nu.

1. Tryck på "Skriv FFS"
2. Nu kommer du in på "kommentera inlägget" här finns en ruta där du kan skriva i. Skriv din kommentar i rutan.
3. Klicka på "skicka kommentar"

Sätta igång och kommentera nu era jävlar, den här guiden fattar ju tillochmed en cp-apa!


citat

"nu sitter jag här själv, parken är fin"
thom8

38 är mindre än 39

Gästbloggare här!

Min Kajsas och Sarahs dag började tidigt! Kajsa och jag gick upp vid fem medans sarah gick upp HALV FEM!:O (hon påstår att hon inte kunde sova men såklart var det för att fixa sig efter fin hon skulle ju faktisk ha det porriga linnet på sig undra vem som ville att hon skulle ha det?) Vid halv sex bar det av till Amanda som blev sweet seventeen idag. Vi knallade upp tll Amandas rum och började sjung jätte fint rakt igenom. Det bara av till skolan efter en god och efterbehövlig frukost.  Både Kajsa och jag somnade som stockar och märkte inte att bussen stannade vid skolan.
Förintelsens dag idag och vi skulle kolla på föreläsning i sporthallen men innan den gick vi och hälsade på folket på platen, sen bar det av hemmot!

Handboll idag med på tv sverige slovakien, gud kan man bli mer förbannad? doder får fött kort när han stoppar bråket jag trodde danskar va nått att ha men nej det var helt värdelösa! tur att sverige vann för en domare ska inte få avgöra en match larholm stuckarfoten men kommer in och storspelar när doder får rött! men dags att skärpa sig med straffar?



Trött efter en lång dag men det var du värd en stor överraskning!
Så grattis på dig våran egna lilla slampa

/Sofie

-du kan inte bli bättre om du inte vågar utmanna dig själv

27 januari

Ja och det betyder ju att det är min födelsedag.
den leder nu mot sitt slut men dagen har varit mycket bra
det började strax innan 6, då kom tre tjejer vid namn sofie,kajsa och sarah insjungande till en sovande själ.
jag blev helt paff. kajsa hade varnat mig för överraskning men inte trodde jag att de skulle bli kl 6 på morgonen. det gjorde ni bra!! <3
måste säga vad som hände: en stor låda: flyttlåda var gjort till ett paket med papper runt: vad fanns då i?
jo det ska jag berätta man kan inte annat än skratta. det var sprutgrädde,chokladsås,banan,kondomer,PISKA och en tidning med killar. det var helt underbart hela min dröm blev ju såklart uppfylld ;) tack tjejer ännu en gång.

sedan blev det en härlig dusch och att göra sig iordning och dra till skolan
fick lite grattis hit och dit.
kom hem allafall ochdet bjöds på fin mat till kvällen och mer paket=)
ipod är på ingång nu :) och sen annat:)
kulkul
och imorgon har vi svenska prov som kommer gå åt helvete. men det är tanken som räknas och jag tänkte faktiskt plugga,
men jag är trött nu så jag ska kolla på aandra avenyn och sen ska jag nog sova!!!

Dan före dan

idag är det måndagen den 26 januar i kl 22.37
och imorron är det Amandas födelsedag
och hon hoppas att hon ska få en stor slags översakning till present på sin dag
så nu hoppas jag att alla tar sig i kragen och ger henne nått rejält!
för det tycker jag att hon är värd
själv har jag och min kompisar bakat en kladdkaka till henne och lite andra gottisaker

fan det är lite svårt att göra två saker samtidigt borde inte jag kunna det?

-vad va det du hette nu igen?
-adam
-ja idag är det adam som frå spela kompis



Nedräkningen har böjat.......39

Nej du får det var nog så man är helt utvilad imogon så man orkar med skolan!

God natt och


Blond som blond

ja nån kanske redan när ni läser rubriken vad detta kommer att handla om. ett finns två stycken som borde känna sig jätte träffade för detta. och en annan som hade lika kul som jag åt det, utan att nämna några namn(vickan & jossan) så satt vi och sarah utanför syo och väntade. ingen kom så vi roade oss med att kolla igenom lite tidningar. vi hittade glöd och den så kallade sex spalten. och då säger vickan: asså vad är 69 för något? jag och sarah brast ut i skratt men visckan så helt seriös ut och kollade på jossan som inte heller verkade veta någonting. - vet ni inte vad 69:an är???
- nej vad är det för nått?
kul att ingen av dem fatta så vi förklarade för dem till slut när vi kunnat  lugna ner oss är det inte bland de första man vet vad det är? detta lär de få höra ett bra tag

montag

så skulle jag sagt om jag var tysk, men nu är inte jag tysk utan svensk och här säger vi måndag, däremot har jag haft tyska idag, och lite annat som jag inte orkar prata om. men en annan sak kan jag säga att min efterlängtade hylla har kommit. skitbra blev det! en bild kommer här och nu.

Some Might say

precis så som kajsa skulle sjungt.

allfall idag är det söndag det vet jag mycket väl för imorgon är det måndad som är lika med (=) skola.
men på tisda då äre 27 januari som betyder födelsedag. 17  år av mitt liv har snart gått.
fylla sjutton är ju nästan öken, man får inte göra nått som man inte fått göra innan.
18 blir grejer de, men det är ju som sagt ett helt år kvar.
en lab rapport är nu skriven och nästa grej är att inta gymet.
annat skit med skolan har jag också att ta tag i som den otroligt otydliga svåra matten!!!!!!!!! fattar inte
och att avsluta med vill jag ta ett citat:

"Du har glömt vem du är och på så vis glömt mig, titta in i ditt inre Simba du är mer än vad du har blivit"
- Mufasa, lejonkungen

Sätt dig

hade en trevlig kväll igår trots allt , fram till typ 11
fick ont i magen på en gång och mådde illa trodde jag skulle spy vilken sekund som helst
så jag tog adjö till mina kära vänner och cyklade hem och knarkade tabletter. inget hände inget spytt här inte
efter två timmar släppte det sakta men säkert och jag säger då de var skönt...
så nu har vi pratat om mitt problem.

gästbloggarn kajsa gjorde ett inlägg igår och sen fick jag in ett till!
känns så bra att ni hjälper mig ! allt som lockar vill jag ha
jag ska ju trots allt bli nya blondinbella.

En i sälen och en i Vadstena det kan bli svårt!

Och nu har vi blivit tre!

När man väl planerar i timmar precis dragit fram sällskaps spelet då säger den fjärde:

- Jag mår dåligt jag går hem!

Blå eller grön det är en bra fråga!

if you put them on, someone else will take them off!


Ju snabbare vi kommer till vattenhålet, desto snabbare kan vi gå hem.

Jag hatar bloggar. Jag hatar personer som bloggar (inklusive mig). Jag hatar allt som har med bloggar att göra. Men är min kära vän amanda dålig på att blogga så måste jag ju hjälpa henne. Så i den här lilla spalten ska jag leka blondinbella (rest in peace). tänkte berätta om mitt fab life i innestaden Vadstena. min oerhört personliga kille och mina trevliga intressen. På vardagarna hänger jag oftast i skolan där jag läser ett modernt och  trendigt program. lunchen blir på "La' matsalé". ett glas vatten och ett bröd blir min lunch (min strikta diet tillåter inte mer). så bär det hemmåt. väl hemma går jag och hämtar min pojkvän i skolan. han heter alexander och är nio vårar gammal. det har aldrig kännts så rätt med en kille som det gör med han. han förstår verkligen mig och  vi har så kul tillsammans, vilket jag tycker är en viktig del i ett förhållande, och att han är erfaren och gillar det lite vågat i sängkammaren. iafall, så hjälpte jag alex med 4:ans tabell som han har i läxa tills på onsdag. efter det dricker vi te och pratar om allt, men mest om mina nya vårskor  från gucci (så sjukt fab är dom!). nae nu ljuger jag. jag är ju inte pedofil (ja man räknas som pedofil om man är 17 och pojkvänen är 11, läste om det på wikipedia.) annars händer ju inte mkt, förrutom att nu kom lars (sofies pappa) hem med en kompis och dom har röda matchande tröjor. jag dör så sexigt. sarah sms:ar  nu-ska-jag-käcka-dig-sms. så jävla dålig är hon. amanda bara tjatar om den snygga i körslaget och sofie har ångest. men vi ska iafall till sälen v.10 med massa...folk. blir spännande, med tanke på att jag och amanda inte kan åka skidor.  men det löser sig, det gör det alltid, ja det fixar sig tillslut finns inget tvivel om fast nu känns skiten sur och flera mil ifrån det ordnar sig. men vi kan nog underhålla oss med att bjuda in en 40 årig random gubbe som kan olla de andras tandborstar medans dom är i backen. kanske vi bygger en borg med som vi kan sova i på natten. kanske en björn kommer, en stor björn. men då har jag redan kladat in amanda i honung så det är hon som dör.

det här var en liten liten gästblogg från kajsa maria carlsson. en inblick i mitt softa huvud och cleana tankar. 

Hos sofie

vid 18.17 får jag ett sms av sofie, hon vill att jag ska komma till henne och kolla på handboll med henne.kajsa och sarah. jag tar min cykel och trampar iväg till östra rännevallen 21 c finaste gatan i stan efter klosterledsgatan 14!!!!!!!! där togs jag emot av 3 hurtiga soffpotatisar som satt i soffan. matchen drog igång men vi sverige spelade kasst så vi fick en idé. jag och kajsa var tvungna att dra på oss varma jackor och gå till östra rällevallen 22 för att hämta ingredigenster till ananaspaj. det gick som de gick, vi gjorde klart ananaspajen så kom sofie,kajsa och sarah att de inte hade ätit, och vad blev då maten? tekaka med smör(för lite för sarahs smak, som vill ha centimeterlager.) sarah sitter nu i puffen(sackosäcken) och väntar på att martin ska dyka upp. sverige har nu tagit upp ställningen nu så det står 26-20 till frankrike medan kajsa började för andra gången äta sin ananaspaj. filip(sofies bror) har kommit hem från sporthallen där han spelat sm idag, han är även i tidningen idag kolla vettja! på tisdag fyller jag år och jag vill ha en STOR överraskning. hoppas jag får det.  filip säger att det var stopp i avloppet i sporthallen.

nu är det en annan sak som är lite viktig, jag ska ha lite gästbloggare här. ni kommer få lära känna dem och de kommer att dela med sig av sina egna erfarenheter.

(sandström missa staffen men är snygg ändå, nu står det 27-20)


biokväll

haft en trevlig kväll tillbringad i linköping.
busschaffören tyckte vi skulle dämpa oss på bussen till motala lite känslig var han allt., men den andra var schysst. sen så kollade vi på wallander, bra film tycker jag som älskar sånna filmer, nalle var ju mee! sen så såg man hela paket på en men martina kissnödig och trött somnade ett tag hahha. sen blev det ju donken, roligaste, först stod jag och cissi och skulle beställa så fråga tjejen i kassan: vanlig meny eller plus meny, på nått kul sätt sa jhag då vanlig. sen var de det med dippsåsen och slutade med att jag fick stå och hänga föraatt få maten, det var kul. sen åt vi gjorde i särklass världens mest roligaste och fulaste min. men det var king kollade in massa grabs. cyklade på största cykeln nådde varken till sadel eller trampor så jag satt på stången i mitten hahaha
kul kväll tjejer tack för den ! jag har säkert glömt massa annat men det var nice bajs!

ny

bravo sverige men de räckte inte hela vägen, men vafan kan man räkna med. jag tycker ni är bra och just nu är de mina åsiker som duger. jag är kär i andreas pallicka han är min min min likaså som alla andra snygga killar typ smurfen

when I grow up

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies

ja imorgon så äre bestämt att de är bio på schemat
åker till linköping och spenderar kvällen med mathilda, cissi och martina!
trevligt
wallande blire hej hej kul

jag är jättebesviken på låten jag har hela tiden trott att de sjungt I WANNA HAVE BOOBIES! men vad sjunger de? jo såklart I WANNA HAVE GROUPIES! väldigt besviken

Leroy

typ världens  skönaste kille



vad tycks

vad tycks som att kanske dra sig till sängen nu klockän är trots allt kvart i 11 jag är aldrig uppe så här sent fy amanda. sen så kanske det blir lan i hestra 11-12 feb trevligt!!  hoppas vi kommer iväg nu bara.
sen så äre ju snart dags att fylla år. på tisdag kommer den fina dagen! men det blir skola på dagen och firande på kvällen


GODNATT

Onsdag

onsdag och nya utmaningar,
vi har haft nya lektioner med nya lärarre idag.
men ack så dagen har varit lång förmiddagen blir man helt slutkörd utav.
sen så kom jag allfall hem så det var ju positivt.
Linnea och jag är duktiga och var och simmade.,
ska nog dit imorgon eftermiddag med tror jag ;)
jag är helt inne i de nu,
sen så blire att shoppa till helgen och det är ju också kul.
mathilda tipsade mig om vad jag kunde blogga om. bajs. ja tänkte varför inte, men jag känner att jag inte vill ta kort på mitt bajs. men vi får se jag kanske får nått annat förslag med,
säg om ni har nått kul som jag kan blogga om.
vad sägs som dagens outfit? nejtack det kommer jag aldrig orka men kanske något annat lite roligare?
skriv och var glad!
nu kollar jag på made in sweden. nice

Tisdag

ja nu när jag äntligen börjar få lite publicitet så är det dags att inte sabba det genom att vara tråkig och/ eller inte skriva någonting.
jag börjar nu,
idag så har jag vart så jävla duktig jag har vart på gymet och i simhallen och både simmat och solat. fy fan vad jag är bra.
och vad har jag gjort med ? jo jag har  pluggat utta bara fan. jag är inte klar men snart jävlar.,
jag vill ge ett tack till min reklamgubbe Sofie, som fixar mig den här chansen. jag ska nog lägga en bild på henne i detta inlägg så ni kan få se henne. men de kommer längre ner.
vad ska jag säga mer. jag tycker att glosboken är bra.
och kajsa tror att hon vet allt men ibland så blir ho ledsen när jag vet de före henne men sånt är livet tjejen!
asså jag älskar apelsiner de är sjukt goda just nu.
jag köpte en ny mascara igår. vill nån veta vad den heter? skriv en kommentar så tar jag de i nästa inlägg med bild och hela köret. (ja jag utnyttjar men jag får inga kommentarer annars) och skriver ingen kommer jag bli sjukt besviken.
kul att jag är så seriös ibland
nu kommer allafall en bild på Sofie för sen ska jag plugga och ta en dusch.

inaktiv, javisst

ja jag har inte haft lust att skriva på ett tag nu, ingen inpiration med andra ord. men jag har haft ett bra liv när jag inte hängt här allafall. jag har vart på middag, varit vuxen och spelat gh och tränat !
och nu är de ju så att idag vare nytt schema som gällde med nya utmaningar som tex fysik kommer gå åt helvete.
sen imorgon är det ju en bra dag. det är en ledig dag, en studiedag. och vad ska amanda göra då? jo hon har en plan.
hon ska börja med en promenad ut till lådan och fylla om de behövs. sen så ska hon plugga, sen så ska hon kolla när simhallen är öppen om de blir att simma lite, sen så ska hon gyma. ja varför inte tänker jag låter bra, får se hur mkt av de som händer jag behöver ju sola mned.
opch ni som tycker att min blogg är skitintressant kan jag nästan skratta åt, för den är inte så intressant. den är ganska alldaglig och tråkig,
jag ska börja tjäna pengar på skiten då pratar vi intressant, de ända jag tjänar nu är att hela släkten njuter av den. men stay alive så kanske vi hörs när jag skriver igen???????
ett par frågetecken
heja sverige i handbollen

torsdag

ja dagarna rinner iväg, det går sakta men iaf fort
idag så hade alla 1:or engelska prov usch jag suger på engelska men vi får väl se
det satt ju inte helt fel att kamma hem ett fett MVG i naturkunskapen! LYCKLIG!
sen hade vi kemi och då koka vi ägg hahah!
åkte hem vi 2 och då vart de tandläkarn med minn isande tand
sån tur att de inte var hål men jag kommer att få troligtvis rotfylla i framtiden buhu:(
har gått en långpromenad med thea också!
och såvart det att plugga -.-
 

så nu ska jag skaffa mig ett liv och ta mig en dusch!

haha


oliver james

underbar låt
palla att jag har börjat bli galen igen i filmkillar


onsdag

onsdag in my heart! nej så jävla nöjd ska jag inte vara
vi började 10 skönt!
vi hade engelska dåligt!
jag sa fel hela tiden på dramat!
lång lunch,lång tid  matsalen
matte med partytrick

ja såg denna skoldag ut.
nu har jag vart i simhallen och simmat och solat!
väntar på käk sen måste jag plugga!


snygg

är han snygg eller är han snygg!?
oliver james ny kärlek!


hej hej

det är nog mitt bästa uttryck, hej hej inte kul nånstans men det blir kul om man gör det på rätt sätt. idag är det allafall tisdag ja det är det! och de betydde lite sovmorgon. kom till skolan med toppenhumör och berättade glatt för linnea att man inte skulle vara negativ på matten jag kände mig duktig fast jag inte fattar nått typ! men jag jobbar allt jag kan!
på kemin fanns inte lågan kvar då vart jag negativ istället det är gryymt svårt nu.
efter det blev de mat, och vad blev det jo som alltid KORV, palla KORV. varje gång jag skriver KORV ska det vara med stora bokstäver.
vi lever för att glo. lite föär mkt däremot.
nästa anhalt var svenska helt cp typ blä
sista engelska slapp lektion typ
däremot skit att vi har engelska prov på torsdag,
och idrotts prov på fredag -.-
efter skolan drogs det till stan och satte sig i ölrummet och väntade på bussen
hem och typ plugga börja lite allafall sen så vart de gymet.
kom hem och åt lite mat och kollade på oth älska asså! nya programmet kom ju idag:D
nu kollar jag på bygglov sen börjar andra avenyn idag kan inte missa!
måste plugga klart engelskan och ta tag i idrotten med!

Måndag

måndag står på schemat och klockan är 16.45
jag sitter just nu här och häckar , ska snart dra och plugga engelska, svenska
alla sitter ju med nkn men själv är man ju typ klar!
helt okej dag
slutade med att kolla in inividuella valen.

kraftig träningsvärk ar jag med-.-
men nu är det väl bäst att sätta igång så jag får nått gjort innnan guldbaggegalan ikväll....
johan glans yes!

underbart

nu har jag allfall varit och tränat och har jag öppnat böckerna för att plugga än kanske du undrar? svar nej!
jag tror att snart kan jag börja tjäna pengar på min blogg precis som blondinbella eftersom sofie har anmält sig frivilligt att fixa reklam åt mig låter bra sofie det tackar vi för! eller jag!

jag måste bara säga en underbar film och en inte underbar film
den inte underbara filmen tar vi först det är så mkt som Mirrors.
den hade sämst slut. och den var vite för läskig för mig när man sitter ensam en kväll
den underbara filmen däremot är Spirit! oj nu tänker du hon måste skoja palla barnfilmer, men tyvärr sån är jag take it or leave it som man brukar säga, den är gråtig men så bra fast ingen film kommer någonsinn att slå lejonkungen!


ha

heja soran

söndag

idag är det ju allafall söndag, och vi kör på att sova ett tag, jag vaknade 11 och oså!
idag måste jag pluga allafall blä
och nu kollar jag lite nostagi med bröderna fluff!
igår var jag hemma hos sarah med kajsa och sofie
trevligt var det.

jag har inte så mkt att skriva om mer än att jag behöver ta en dusch. men ska till gymmet först så blire en dusch till kvällen.

fiffel

fifflat lite med designen idag och jag suger verkligen på de(vet inte om den kommit upp än). sen har jag kört en tur med bilen och allafall tagit fram böckerna. men imorgon då ska jag plugga.
igår så var sarah kajsa och sarah här. vi hade en trevlig kväll med mkt spelande tack tack (y)
nu ska jag fixa till lite och ta ett tuggummi!

nytt nytt

igår fick jag ju en yolym master by björn axén och en hårfön
vm var riktigt bra yeah:)




där du gjorde jag ett kap!
slutade typ halv 11 idag yeah!!!
mysig pizza med linnea och sarah sen:)

REM

prima skinka låt!
idag började skolan
men hade bara två lektioner!!!!
har fått hem en hårförn och en volym master idag:)


badrummet sådär halvklart


meningslöst!

det är nog igentligen ganska så meningslöst att ha en blogg speciellt min, tjänar man pengar på den ja okej då men jag jag sitter här och skriver för tomma öron? för hur många kan det igentligen vara som läse min blogg? man undrar ju. så om ni tycker denna ska vara still alive så vill jag gärna ha allafall en kommentar här nedan (a) får jag inte de så kommer jag lägga mig i fosterställning och hoppas att de löser sig av sig självt.

snacka...

...........om sommarminnen!


väntan på sverige-canada

de börjar inte spela förns halv 2 så det är en hel timme kvar-.-
ahhhhh
men det är bara tacka och ta emot finalen vill jag inte missa
så jag underhåller mig på bästa sätt.
lyssnat på den här töntiga låten säkert 15 ggr nu haha
tjejen förstör hela skiten haha
ELOV o BENY- singel och sökande

måndag

snart börjar skolan sad!
jag måste göra mitt engeska arbete+nk arbete -.-
men de skriver jag väl ut på dataorn ikväll eller nått.
just nu sitter jag och kollar på räkfrossa hahahhah
igårkväll blev det film med kajsa och sofie hemma hos sofie!
det var mycket trevligt kajsa har  snart någon på gång;)
kom hem halv 2 typ
somnade 3
vaknade 11 idag av thea xD
och på onsdag börjar skolan -.-
jag känner att jag hellre vill vara hemma.
nu ska vi få gäster så hejdå

God förmiddag

idag så äre kallt ute !
riktigt kallt!
men inget stoppar mig jag har tagit på mig långkalsonger för att gå ut och gå sen.
om man kanske skulle ta tag i naturkunskapen med inget går frammåt!
jag kommer aldrig kunna hålla att blogga hela tiden för sån nörd är inte jag:)
så nu blir det en promenad i kylan sen blir det högst sannorlikt en biltur i eftermiddag när pappa kommit hem med bilen hehe !

aaa

då får ni ju ffs kommentera lite med!!!!

tv

nu sitter jag här i soffan och kollar på körslaget,äter popcorn och dricker julmust.
fint äre! håret vet jag inte hur de blev jag vågar inte säga det tar väl ett tag för mig att vänja mig kanske.

färg

jag sätter lite färg på vardagen och färgar håret just nu ^^
rött skare bli och om de inte blir som jag tänkt mig så har jag ett problem och det betyder att jag ska lägga mig i fosterställning och hoppas att det ordnar sig av sig självt

det närmaste fosterställning jag kom

om man skulle?

man kanske skulle bli värsta bloggarn och skriva hela tiden och lägga in bilder på allt man gör jag ska nog pröva.

Lördag

usch vad trött jag var i morse.
klockan halv nio ringde klockan.
det vart ett svettigt spinningpass kl 10!
igår kväll kollade jag på sagan om konungens återkomst.
lite gråt blev det i den

mormor och morfar har vart här och ätit mat idag
och för min del så har jag tagit tag i uppsatsen nu.
måste göra engelskan också.

så kvällen blir chill kanske plugga mer men nu orkar jag inte.
så jag tar de bara lugnt!

pusss

drog just nu


2009

eftersom jag inte uppdaterat de nya året!
GOTT NYTT ÅR!
inte för att de kanske är så många som läser min blogg men er två kanske tre? det går ut till gott nytt år!
resten får jag väl säga face to face börjar jag nu så kanske jag är klar till 2010 men då får jag ju börja om.
jag sitter här och äter clementin nu:)
gottt!
jag tror också att jag har råkat öppna cider som mamma har tänkt att bjuda mormor och morfar på imorgon upps! ähh skitsamma:)
imorgon så har jag spinningpass kl 10! kom och cykla med mig nu måste jag ju göra ett spinningpass ffs!
lite sent som vanligt.
jag kollar samtidigt på sagan om konungens återkomst det var längesen jag sog de tre sagan om ringen filmerna kanske får ta ett maraton snart.? men de är fett långa men jag ska fan görat. nån som en helnatt vill sitta och nörda långsamma filmer med mig?

nu ska jag klipp och klistra!

RSS 2.0